Què és el Mercat del Film?

Mataró té un gran potencial de creadors vinculats al cinema i el món audiovisual. Directors de cinema i curtmetratges professionals i amateurs, productores audiovisuals, estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals i un llarg etcètera que treballen en diferents projectes de cinema de ficció, documental o videoart, sovint amb recursos i molta força de voluntat i creativitat.

Des de l’Hotel Elèctric volem donar allotjament a aquests projectes i iniciatives amb l’objectiu de fer-los visibles per a un major nombre d’espectadors i, també, per contribuir a dinamitzar el sector de l’àudiovisual a la ciutat. Per això estem treballant en l’organització del primer Mercat del Film, una jornada de projeccions i taules rodones al voltant de l’audiovisual de Mataró. El Mercat del Film tindrà lloc el proper mes d’octubre i estarà obert a tothom.

El Mercat del Film està dirigit a directors de cinema, productores audiovisuals, artistes, estudiants de cinema i audiovisuals, actors i altres professionals vinculats a l’audiovisual. Vol ser un punt de trobada i networking del sector. Però la jornada també està oberta a la participació del públic general. Un altre objectiu és el de donar a conèixer l’obra actual dels creadors locals i servir de plataforma per promocionar i impulsar l’audiovisual a la ciutat. El Mercat del Film vol ser punt de trobada dels creadors amb altres professionals però sobretot, amb el públic.

Estem en fase de selecció dels curts i obres i que projectarem. Si voleu col·laborar amb nosaltres o fer-nos arribar alguna pel·lícula, ens podeu escriure a hotelelectric1@gmail.com i contactar a través de twitter (@hotelelectric) o facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s