Rodatge i pre-estrena del curt documental ‘Hand’s Life’

Hotel Elèctric ha participat en el curtmetratge documental ‘Hand’s life’, un projecte molt interessant de Ramon Lázaro y Álex Manzanares. Aquí podeu veure un parell de fotografies durant el rodatge del curt, aquest mes d’agost a Mataró.

El curt està produït per Death Dreams Films i Mundo Hormigón. S’ha rodat en un temps rècord perquè havia d’estar a punt per presentar-se a un concurs de videos documentals. Els seus creadors presenten el curt amb aquestes paraules: 

El movimiento hacia delante no es cosa de héroes superlativos, sino de la suma de muchos pequeños héroes anónimos que creen en lo que hacen con sus manos, y sobretodo no se detienen pese a las dificultades.
La unión de todos ellos es el verdadero héroe que obliga a la humanidad a seguir avanzando…

El passat dilluns, 20 d’agost, es va fer un screening en petit comité entre els participants al curt. La impressió va ser molt positiva en general. El curt reflexiona sobre la crisi i què poden fer les persones anònimes davant aquesta situació.

Us deixem amb una imatge del dia de la projecció i un fotograma del curt, que esperem poder veure circulant per diferents festivals i, és clar, també a Mataró.

3 thoughts on “Rodatge i pre-estrena del curt documental ‘Hand’s Life’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s