Mercat del film: Save the date!

26 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda a Les Esmandies

Correu, correu a buscar l’agenda i marqueu-vos el divendres 26 d’octubre amb lletres grosses i colors llampants. No volem que a ningú se li oblidi aquesta cita amb l’àudiovisual local. Perquè us assegurem que passarem llista!!!!

Ens heu d’ajudar. Volem que el MERCAT DEL FILM sigui el punt de trobada de tothom que fa, mira i s’estima el cinema a Mataró. I per això, us necessitem a tots i totes.

Estem acabant de tancar la programació de la jornada, però ja us avancem que s’hi veurà molta varietat, molta qualitat i molt de talent. I a banda de les projeccions, farem una taula rodona per donar l’oportunitat de parlar de temes importants per la gent que intenta tirar endavant un projecte àudiovisual.

De tot això us n’anirem informant properament. Però si ho voleu saber tot ja, envieu-nos un mail a hotelelectric1@gmail.com i us ho explicarem!