Mercat del Film: Acte de presentació al Públic

El proper 26 d’octubre tindrà lloc la primera edició del MERCAT DEL FILM, una jornada de projeccions i taules rodones al voltant de l’audiovisual de Mataró. Des de les sis de la tarda i fins a quarts de deu de la nit, volem convertir Les Esmandies en el punt de trobada dels creadors d’audiovisual de la ciutat, i en la plataforma per mostrar les seves obres i projectes al públic en general, i en un espai per debatre i parlar del que més ens agrada, el cinema.

El Mercat del Film està organitzat per HOTEL ELÈCTRIC, un col·lectiu nascut amb la voluntat de donar suport i difusió als projectes i iniciatives locals de cinema i audiovisual. Creiem en el potencial que aquest sector té a Mataró i, sobretot, en el talent de tots aquells que treballen en diferents projectes de cinema de ficció, documental o videoart, sovint amb pocs recursos i molta força de voluntat, imaginació i creativitat.

Volem compartir amb tots vosaltres aquest projecte i engrescar-vos a participar-hi. Per això, hem organitzat un ACTE DE PRESENTACIÓ el proper dimecres dia 17 d’octubre a l’espai cultural El Públic.

En aquesta ‘première’ del MERCAT DEL FILM us donarem a conèixer els directors i films participants, les activitats i el cartell oficial de la jornada. També tindrem un petit tastet cinematogràfic que servirà d’aperitiu a les projeccions del dia 26, i comptarem amb la presència d’alguns dels creadors que hi participen.

Us hi esperem!

RECORDATORI
Acte: Presentació del MERCAT DEL FILM i del col•lectiu Hotel Elèctric
Dia: Dimecres 17 d’octubre
Hora: 19h
Lloc: Espai Cultural El Públic (Carrer d’en Xammar, 6)
Entrada lliure

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s