Mercat del film: Carlos Essmann – Minimal Mysteries EggsEggs és el pilotd’una sèrie que treballasobre la idea que hi ha alguna cosa del que ningú escapa: un misteri que quedés inexplicat, però que a causa de la seva poca entitatpassa a l’oblit. Anem a rescatar-los.


Fitxa
Director: Carlos Essmann
Actor: Manuel Angel Aguilar
Guió i producció: Carlos Essmann
Fotografia: Carlos Essmann / Jorge Carrasco
Música: The Nutcracker Suite – Act I, No.3. Children’s Galop and Entrance of the Parents
remixed by Carlos Essmann
Gènere: Ficció
Durada: 1’57’’
Contacte

Carlos Essmann
Carlos Essmann va estudiarcinema a la Universitat Nacional del Litoral (Santa Fe, Argentina) i treballaen la indústriacinematogràfica des de 1985, centrant-se en la Direccióde Fotografia. Paral·lelament dirigeix​​documentals iexperimenta en elsterrenys del vídeoart. Pel seu treball harebut diverses distincions, i ha estatbecari de lesFundacions Rockefeller i MacArthur (Estats Units), Fundació Torxes, Institut Nacional de Cinematografia i Fons Nacional de les Arts (Argentina) ide la Fundació Carolina (Espanya). Resideix a Mataro, Catalunya, des de l’any2002. Com realitzador: a més del desenvolupament del projecte Misteris mínimsactualment prepara Operació Vespa, un documental metadiscursiu sobreel fenomen del crowdfunding, amb la participació de Miqui Puig.

Filmografia: El borde de la ciudad (2011), Punto de vista neutral: Animales (2011), Ensayos (2008), Classic (2001), El proyecto Lily (2001), Fmleft (2000), Camaleon (1998), Sardinas (1997), The Zap (1995), Poesia espectacular film (1995), La angustia del arquero (1990), Desmalvinas (1989)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s