Mercat del film: Carlos Essmann – Minimal Mysteries EggsEggs és el pilotd’una sèrie que treballasobre la idea que hi ha alguna cosa del que ningú escapa: un misteri que quedés inexplicat, però que a causa de la seva poca entitatpassa a l’oblit. Anem a rescatar-los.


Fitxa
Director: Carlos Essmann
Actor: Manuel Angel Aguilar
Guió i producció: Carlos Essmann
Fotografia: Carlos Essmann / Jorge Carrasco
Música: The Nutcracker Suite – Act I, No.3. Children’s Galop and Entrance of the Parents
remixed by Carlos Essmann
Gènere: Ficció
Durada: 1’57’’
Contacte

Carlos Essmann
Carlos Essmann va estudiarcinema a la Universitat Nacional del Litoral (Santa Fe, Argentina) i treballaen la indústriacinematogràfica des de 1985, centrant-se en la Direccióde Fotografia. Paral·lelament dirigeix​​documentals iexperimenta en elsterrenys del vídeoart. Pel seu treball harebut diverses distincions, i ha estatbecari de lesFundacions Rockefeller i MacArthur (Estats Units), Fundació Torxes, Institut Nacional de Cinematografia i Fons Nacional de les Arts (Argentina) ide la Fundació Carolina (Espanya). Resideix a Mataro, Catalunya, des de l’any2002. Com realitzador: a més del desenvolupament del projecte Misteris mínimsactualment prepara Operació Vespa, un documental metadiscursiu sobreel fenomen del crowdfunding, amb la participació de Miqui Puig.

Filmografia: El borde de la ciudad (2011), Punto de vista neutral: Animales (2011), Ensayos (2008), Classic (2001), El proyecto Lily (2001), Fmleft (2000), Camaleon (1998), Sardinas (1997), The Zap (1995), Poesia espectacular film (1995), La angustia del arquero (1990), Desmalvinas (1989)