Mercat del fIlm: Pere Cabaret – El jardín de las delicias


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Aquest document de tRágiCo bALLeT dE pApEl ens mostra la quotidianitat dels pares del director immersa en el seu món creatiu. Les seves vivències estan fortament lligades als seus dibuixos i escultures donen sentit a la seva obra i vida

Fitxa
Direcció, guió, muntatge i fotografia: Pere Cabaret
Intèrprets: Santiago Borrell, Guillermina Moreno.
Música Erik Satie Vexations
Producció Trágico ballet de Papel
Gènere: documental/videocreació
Durada: 4’30’’
Contacte
 

 

Pere Cabaret
És el sobrenom de Pere Borrell. Actualment, la seva feina es mou a cavall del dibuix, la música, el teatre i el món de la docència. La seva formació en el camp del dibuix sempre ha estat autodidacta. Ha estat la intuïció la que l’ha empès progressivament. Omplint llibretes, creant personatges o fent petits vídeos de la seva companyia imaginaria ‘Trágico ballet de papel’. Ha arribat a plasmar amb ella un univers d’imatges que viuen a la seva ment, així com conceptes i idees. Amb el pas del temps, poc a poc, tot s’ha anat materialitzant en llibres, exposicions i altres projectes amb editorials i autors.
Filmografia: La familia Cabaret, Masculino femenino, Los ogojogrodros, Collage, Retratos, Garabatos, Lady Butterfly, Papa de papel, El jardín de las delicias, Mujeres enamoradas, Tres calvos peludos, Joe Orton face to face, Canibal de papel, El último vuelo de Joe Orton, El globo rojo, Rosado Vodeville, Viva las vedettes, Tot l’any (poesies de Lola Casas), Dibuixant a Joana Raspall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s