Mercat del film: Clara Esparrach – Página 12

Pàgina 12 és la història de cinc amics de la infància. La Carla, la Marta, l’Òscar, en Victor i la Sandra tenen entre 10 i 11 anys i es queden a dinar a l’escola cada dia. A la Marta se li ocorre que podrien escriure alguna nota secreta dins d’un llibre. Finalment decideixen tornar a la biblioteca 12 anys després, el dia 12 del 12 a les 12 i 12 hores per descobrir si la nota encara està dins del llibre. Dotze anys més tard, la Carla espera a la biblioteca als seus companys amb por que no apareguin. Just a les 12 i 12 arriben, després de deu anys sense veure’s ni parlar. Emocionats s’abracen i veuen que l’Òscar no hi ha anat


Fitxa
Guió i direcció:  Clara Esparrach
Intèrprets:   Lucas Pariente,  Marc Jiménez,  Sarai Vidal, Cristina Bonillo, Maria Maduenyo , Àlex Batllori, Adrià Ardila, Ariadna Gaya, Elisabet Casanovas, Natalia Trejos, Aida de Sàrraga
Gènere: Curt de ficció
Durada: 6’36’’
Contacte
Clara Esparrach Grau
  
Clara Esparrach
Neix a Barcelona l’any 1992. Comença a estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual a la UAB el 2010. Comença també a col·laborar com a secretària de producció del documental “Santes 15” de la productora Clack i en altres projectes . El seu fort interès pel cinema la porta a realitzar projectes com “Hores Extres”, directora i guionista del curtmetratge, i també dirigeix ​​el pilot de la sèrie “Airuna”. El 2012, ha treballat en la direcció de producció del curtmetratge “Reset” i en la direcció i guió del curtmetratge “Pàgina 12”.
Filmografia: “Ara ja és massa tard” (2009), “Hores Extres” (2010), “Página 12” (2012),  “Airuna” (2011)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s