Mercat del film: Mapasonor – D’es castell a Sa Pobla


Viatge musical a Mallorca i a Menorca amb Toni Torrens i Miquel Ametler. Aquests dos dinamitzadors culturals visiten una multitud de persones que, des de l’anonimat, treballen per forjar la cultura popular. La idea clau és que la cultura popular és un organisme viu i ric, i és una eina de progrés si és construïda pel poble. Aquest documental forma part del projecte Oïdes Mediterrànies de Mapasonor.


Fitxa
Director: Mapasonor-Sàgar Malé
Guió: Sàgar Malé
Producció: Maria Salicrú-Maltas
Fotografia: Kilian Estrada
Música: Soca de Mots, Al Mayurqa i grups populars de Mallorca i Menorca
Gènere: Documental
Durada 10 minuts
Contacte


Mapasonor
Associació dedicada a la producció audiovisual com a instrument per promoure els drets humans, l’educació per la pau, les cultures d’arrel o l’avantguarda en l’art. Creiem en l’ús dels audiovisuals des de criteris ètics. Entenem l’audiovisual com un instrument social i treballem amb independència dels mecanismes de la indústria. Les nostres produccions i projectes són bàsicament documentals.
Sàgar Malé
Llicenciat en Geografia i Història i en Comunicació Audiovisual. Tècnic de cooperació al desenvolupament (especialment en països musulmans i en conflicte com Palestina, Afganistan o Tunísia), educació per al desenvolupament, drets humans, gènere, sobirania alimentària, joventut i voluntariat. Guionista i realitzador de documentals, i redactor de reportatges de temes socials, culturals i de músiques del món.
Filmografia: Piazza, Isole, Montagna (2010), D’Es Castell a Sa Pobla (2009), València-Istambul-Tessalònica-Kabul (2008), Shura (2008), Oïdes Mediterrànies (2006), Landai (2007), 48_Nakba, 48_Frontera, 48_Cultura , 48_Frontera, 48_Habitatge, 48_territori (2007), Golha (2005), Joola (2005), L’11 de setembre ens vam posar molt contents (2003), Kabul how are you! (2002), Silencioses i en Palaus (2002)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s