Mercat del film: Processus Creatius – El espíritu de la vela


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Un esdeveniment desencadena una metàforasobre la malenconia.


Fitxa
Directora: Sandra Sàrrias
Coreografia creada i interpretada per: Sandra Sàrrias
Guió: Sandra Sàrrias
Producció: Processus Creatius
Fotografia: Francesc Alarcón
Música: Joan Cot Ros interpretada per Sabrina Sauer i Joan Cot Ros
Gènere: videocreació
Durada: 6’05’’
Contacte


Sandra Sàrrias
Llicenciada en Història de l’Art per la UAB i Màster en Comunicació i Crítica d’Art a la Udg. Ha col·laborat amb el MACBA i ha estat becada per la Fundació Vila Casas i la Udg. Creadora de l’Associació Cultural Prôcessus Creatius amb la que ha realitzat  programes d’art per M1tv i escrit articles per la web www.processuscreatius.comi ha comissariat exposicions a la Galeria Lolet Comas.
Francesc Alarcón
Va estudiar direcció cinematogràfica al CECC i un màster en Bande à part en la mateixa especialitat. El gener de 2008 dirigeix ​​per Grup Cinema Art “Mare i filla”, estrenat el 3 de desembre de 2010 en els cinemes Verdi, al setembre del mateix any forma part del jurat del 16è Festival Internacional de Cinema d’Atenes, cofundador de Prôcessus Creatius, on realitza entrevistes a directors de cinema com Guerín, Patino i Lacuesta, i escriu algunes reflexions, actualment treballa en diversos projectes a més d’escriure un llibre sobre l’origen de la narració cinematogràfica.
Filmografia seleccionada: El espíritu de la vela, Ma petite femme qui volait etre princesse, La mort truca, Un moment magique pour Méliès, Las tres edades de la mujer, Un hommage au cinéma 114 ans après

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s