Mercat del film: Oriol Corbella – Una llàgrima d’esperança


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

“M’aturo a pensar i veig que hi ha molta pobresa i injustícia. Però també veig moltes ganes de canviar i millorar, molta gent disposada a ajudar, molts motius per seguir endavant. I això em fa caure una llàgrima d’esperança. Espero que algun dia aquesta petita gota faci créixer alguna planta…”


Fitxa
Director: Oriol Corbella
Actors: Assane Baye
Guió: Oriol Corbella
Producció: Oriol Corbella i Andreu Revilla
Fotografia: Oriol Corbella
Música: “Praan” de Garry Schyman
Gènere: Ficció/Publicitat
Durada: 1’
Contacte

Oriol Corbella
Estudiant del Graduat de Mitjans Audiovisuals a Mataró, desenvolupà el seu interès en el món de les arts digitals des de ben jove, inclinant-se més tard cap al món audiovisual i, sobretot, del cinema. Motivat majoritàriament pels temes socials ha col·laborat amb diversos mitjans locals i, més recentment, ha guanyat dos premis en el III Concurs de Clipmetratges de la ONG Mans Unides gràcies a la seva trilogia encapçalada per el curt “Una llàgrima d’esperança”. La crítica socio-cultural i l’essència invariable de la persona en el pas del temps són motius recurrents en les seves obres. Altres premis i reconeixements també posen de manifest el seu interès per la tècnica i la post-producció en el camp de la imatge digital. A més del vídeo, la fotografia també és una altra de les seves afeccions, explorant, a l’igual que en el vídeo, la fotografia social i el retrat.

Filmografia: “Quan despertà, el dinosaure encara era allà” (2012), “Antes muerto que suicida” (2012). “Déjate de drogas y pásatelo bien” (2012) (Primer premi concurs “TuPunto.org”), “Una llàgrima d’esperança” (2012) (Premi al millor clipmetratge i Premi a la millor trilogia al III Concurs de Clipmetratges de Mans Unides), “Un emigrant compromès” (2012) (Premi a la millor trilogia al III Concurs de Clipmetratges de Mans Unides), “Àfrica, només has de conèixer-la” (2011) (Premi a la millor trilogia al III Concurs de Clipmetratges de Mans Unides), “Sin miedo” (2011), “Cita’l a l’àtic” (2011)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s