Mercat del Film: Jacint Fornols – Clipemes #8 Rostres


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Clipemes és una obra audiovisual que fusiona la imatge amb la poesia i que consta de 10 episodis. Dirigida per Jacint Fornols (producció) i Marc Giner (fotografia), compta amb la col·laboració del poeta Joan Carles González Pujalte. Rostres”, que compta amb la participació d’una quarantena de voluntaris


Fitxa
Director: Jacint Fornols
Fotografia: Marc Giner
Poesia: Joan Carles González Pujalte
Gènere: Videocreació
Durada: 3’

 

Jacint Fornols
Va néixer a Sant Pere de Torelló l’any 1957 i viu, actualment, a Mataró on treballa com a administratiu. Ha col·laborat com a comentarista cinematogràfic a Ràdio Nacional (Ràdio 4), Ràdio Arenys i Ràdio Argentona. Ha format part de l’organització de les Trobades de Ciència Ficció i la Mostra de Cinema de Mataró. És el director del programa Última Sessió de Televisió Mataró. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s