Mercat del film: Clack Produccions – Camí a la meta


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Tres atletes de països molt diferents es preparen per classificar-se per als Jocs Olímpics de Londres 2012. Un amb recursos limitats, l’altre amb un sòlid suport i el tercer, abandonant el seu país per trobar els recursos que necessita, tots tres, descobriran que la veritable competició és amb sí mateixos. Clack, conjuntament amb Dominio Digital, coprodueixen el Documental amb TV3 i Televisió Nacional d’Ecuador.


Fitxa
Director: Diego Ortuño
Ajudant de Direcció: Eloi Aymerich
Protagonistes: Rolando Saquipay, Beatriz Pascual, Claudio Villanueva
Guió: Diego Ortuño, Ariadna Vázquez
Producció: Meritxell Ribas, Ariadna Vázquez
Fotografia: Diego Ortuño, Eloi Aymerich
Música: Mauricio Cevallos
Gènere: Documental
Durada: 2’24’’
Contacte

Diego Ortuño
(Quito, 1978). Va cursar estudis de Producció de Televisió a la Universitat de San Francisco de Quito. Va realitzar un taller de direcció de fotografia cinematogràfica a la EICTV de Cuba i el Màster en Documental de l’ESCAC a Barcelona. Dirigeix la productora DOMINIO DIGITAL, que realitza productes audiovisuals de diferents formats i que, des de fa quatre anys, se centra en la producció cinematogràfica. En tres anys ha completat la producció de dos llargmetratges, un d’ells documental (Benvingut amb els teus) i l’altre de ficció (Mono con Gallinas).
Filmografia: Benvingut amb els teus (2009), Raluy (2008), Los Callejeros (2000 )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s