Mercat del film: Jordi Estapé i Eric Gonzàlez / Escena 0 – La cita


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Un petit tastet dels anys 20 és el que ens ofereix el curtmetratge “La Cita” amb una trama amorosa entre una dama, un Sir i el seu majordom. La història es mou per mitjà del blanc, el negre, la música dels discs de vinil i l’humor de Charles Chaplin. Tot plegat ens endinsa en el món del cinema mut on un gest val més que mil paraules


Fitxa
Director: Jordi Estapé i Eric González
Actors: Marc Vilajuana, Júlia Reniu, Roger Prat
Guió: Jordi Estapé i Marc Vilajuana
Producció: Creació conjunta d’Escena 0 (Jordi Estapé, Marc Vilajuana, Eric González i Joan Canal)
Fotografia: Eric González
Maquillatge i Ajudant de direcció. Judith de la Rosa i Estela Canal:
Gènere: Ficció
Durada: 12’
Contacte
facebook.com/escena0
youtube.com/user/escena0
escenazero0@gmail.com 


Jordi Estapé
Jove aficionat de 15 anys, estudiant de 4rt d’ESO. Començà a fer les primeres pel·lícules amb 10 anys amb càmeres de fotos domèstiques. Poc a poc es va interessant per el cine i el teatre. Fa altres petits curts amb amics i família. Formació teatral a l’Aula de Teatre de l’IMAC . Al 2010 fa un curs de fotografia al Tres Roques Jove i el 2011 fa un curs de cinema i curtmetratges al Tres Roques Jove on coneix Eric González i Marc Vilajuana i formen la productora Escena 0.
Eric González
Jove aficionat ,de 14 anys, al cinema i sobretot la fotografia i amant del cine clàssic. Estudiant de 4t d’ESO . Comença a desenvolupar la seva afició als 9 anys fent fotografies. Més tard i abans de crear Escena 0 fa altres curts en solitari amb amics i família. Alumne de l’Aula de Teatre de l’IMAC. Al 2011 fa un curs de cinema i curtmetratges al Tres Roques Jove on coneix a Jordi Estapé i Marc Viljauana i formen la productora Escena 0.
Filmografia seleccionada: Una decisió essencial(Juliol,2011), Aïllat (Febrer, 2012), La Cita( Maig 2012), Diumenge (Juliol 2012), Allà on els arbres no tenen fulles (en fase de producció).