Mercat del film: Jordi Estapé i Eric Gonzàlez / Escena 0 – La cita


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Un petit tastet dels anys 20 és el que ens ofereix el curtmetratge “La Cita” amb una trama amorosa entre una dama, un Sir i el seu majordom. La història es mou per mitjà del blanc, el negre, la música dels discs de vinil i l’humor de Charles Chaplin. Tot plegat ens endinsa en el món del cinema mut on un gest val més que mil paraules


Fitxa
Director: Jordi Estapé i Eric González
Actors: Marc Vilajuana, Júlia Reniu, Roger Prat
Guió: Jordi Estapé i Marc Vilajuana
Producció: Creació conjunta d’Escena 0 (Jordi Estapé, Marc Vilajuana, Eric González i Joan Canal)
Fotografia: Eric González
Maquillatge i Ajudant de direcció. Judith de la Rosa i Estela Canal:
Gènere: Ficció
Durada: 12’
Contacte
facebook.com/escena0
youtube.com/user/escena0
escenazero0@gmail.com 


Jordi Estapé
Jove aficionat de 15 anys, estudiant de 4rt d’ESO. Començà a fer les primeres pel·lícules amb 10 anys amb càmeres de fotos domèstiques. Poc a poc es va interessant per el cine i el teatre. Fa altres petits curts amb amics i família. Formació teatral a l’Aula de Teatre de l’IMAC . Al 2010 fa un curs de fotografia al Tres Roques Jove i el 2011 fa un curs de cinema i curtmetratges al Tres Roques Jove on coneix Eric González i Marc Vilajuana i formen la productora Escena 0.
Eric González
Jove aficionat ,de 14 anys, al cinema i sobretot la fotografia i amant del cine clàssic. Estudiant de 4t d’ESO . Comença a desenvolupar la seva afició als 9 anys fent fotografies. Més tard i abans de crear Escena 0 fa altres curts en solitari amb amics i família. Alumne de l’Aula de Teatre de l’IMAC. Al 2011 fa un curs de cinema i curtmetratges al Tres Roques Jove on coneix a Jordi Estapé i Marc Viljauana i formen la productora Escena 0.
Filmografia seleccionada: Una decisió essencial(Juliol,2011), Aïllat (Febrer, 2012), La Cita( Maig 2012), Diumenge (Juliol 2012), Allà on els arbres no tenen fulles (en fase de producció).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s