Les tertúlies del ‘Club 12’

Els col·lectius Processus Creatius i Hotel Elèctric ens hem unit per tirar endavant una nova proposta cultural que hem batejat amb el nom de ‘Club 12’.

Inspirant-nos en el ‘Club 49’ impulsat l’any 1949 per diversos artistes catalans que es van reunir per difondre les noves manifestacions artístiques del moment, el ‘Club 12’ pretén crear un espai de tertúlia i debat on es puguin compartir opinions i coneixements sobre art, cinema, literatura i tendències culturals.

Volem que sigui un espai de conversa i reflexió, de diàleg i d’intercanvi, on es participi lliurament i que ens enriqueixi a tots. 
 

Si us atrau la proposta, us esperem el proper dimecres dia 28 de novembre al bar Arcàdia del carrer Pujol a les 9 de la nit. La convocatòria és oberta a tothom que vulgui. Si voleu més informació o voleu confirmar assistència, ens podeu escriure a hotelelectric1@gmail.com

 
A la primera reunió us convidem a fer propostes i pluja d’idees sobre els possibles temes de debat. Qui s’anima?