El Club 12, en marxa!

El passat dimecres 28 de novembre vam fer a l’Arcàdia Cafè Cultural la primera tertúlia del Club 12, que promovem conjuntament els col·lectius HOTEL ELÈCTRIC i PROCESSUS CREATIUS. No teniem tema establert i vam parlar de coses ben variades, des de l’art de Hogarth, Malevitx i Pollock, fins al cinema de Fellini o Wilder, l’esperit dels beatnicks i els límits que separen -o uneixen- la ficció i el documental.

Tots aquests temes ens van ajudar a definir una mica més els continguts de les tertúlies del Club 12. Volem que aquestes trobades serveixin per parlar i debatre de les relacions entre art, cinema, literatura i pensament. Per això, vam decidir també que farem una tertúlia al mes centrada en un tema monogràfic, que s’encarregarà d’introduir un dels membres del Club 12 o algún convidat.

A la primera tertúlia ja vam definir un programa de tertúlies per al 2013, que tocaran temes tan diversos com la nouvelle vague i la seva relació amb el maig del 68, les influències de l’expressionisme en cinema i art, l’estètica barroca o la mirada creadora femenina, entre d’altres propostes. Properament us anirem donant més detalls de les tertúlies. De moment, us anunciem que la primera tindrà lloc el dimecres 9 de gener.

Si voleu més informació, ens podeu escriure un mail a hotelelectric1@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s