Projecció de Cinema Amateur Mataroní + crida solidària

Hotel Elèctric col·labora aquest mes de desembre en la sessió de cinema amateur mataroní organitzada per Mataró Retro i el Foment Mataroní. La projecció tindrà lloc el diumenge 23 de desembre a les 18.00h al Foment.

El programa inclou quatre curtmetratges que repassen el passat i el present del cinema amateur fet per joves a la ciutat. En concret, projectarem el curt ‘Escenes del món’, realitzat l’any 82 pel grup juvenil Arpfilms / Raider movies. I també podreu veure un petit documental d’Andreu Roig i Lluis Massimon que recorda la iniciativa d’aquells nois aficionats al cinema que a la dècada dels vuitanta van rodar diversos curts amateurs.

La sessió també inclourà la projecció del curt ‘La cita’, del col·lectiu Escena 0, un grup de joves amb molt de talent i futur per endavant. Si no vau poder venir al MERCAT DEL FILM, no us perdeu aquesta oportunitat de descobrir una de les revelacions de l’audiovisual mataroní.

A més, completarem la projecció amb el vídeo amateur de la nevada del 1962 a Mataró enregistrat per Joaquim Viada i Francisco Ruz, ara que se celebren els 50 anys d’aquesta jornada històrica que va emblanquinar Mataró.

Aprofitant les dates nadalenques, aprofitarem aquesta sessió de cinema amateur per fer una crida solidària i recaptar aliments en favor del menjador de la Fundació Sant Joaquim. Us demanem a tots els que vingueu que porteu un paquet d’arròs, de llegums, farina o llet, per ajudar a les persones que ho estan passant més malament de la nostra ciutat.

Us deixem amb l’spot de la jornada!

RECORDATORI:

Projecció de curts de cinema amateur mataroní

Dia: Diumenge 23 de desembre
Hora: 18h (repetirem els curts en una segona sessió a les 19h)
Lloc: Foment Mataroní (carrer nou, Mataró)
Entrada lliure solidària aportant un quilo d’aliment (arròs, llegums, farina, etc)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s