165 kilos de solidaritat al Foment

Més de 200 persones van assistir diumenge passat, dia 23, a la projecció de cinema amateur promoguda per Mataró Retro amb col·laboració amb Hotel Elèctric al Foment. La sessió també tenia caràcter solidari, ja que es va fer una crida als assistents a portar un quilo de menjar. En total es van recollir 165 quilos d’aliments que es destinaran al Menjador Sant Joaquim.

Durant la projecció es va poder veure un documental amb imatges de la nevada del 62 a Mataró enregistrades per Joaquim Viada i Francisco Ruz. També es va projectar la versió restaurada d’Escenes del Món, la primera de les pel·lícules que als anys vuitanta van realitzar a Mataró el grup juvenil Arpfilms / Raider movies. Precisament un dels seus protagonistes, Lluis Massimon, va ser l’encarregat de presentar l’acte. La sessió va finalitzar amb la projecció del curt ‘La cita’, del col·lectiu mataroní Escena 0, un grup d’adolescents que estan despuntant en l’audiovisual de la ciutat.

En aquest àlbum podeu veure més imatges de l’acte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s