#FanFòrum Les Misérables

Aquest mes de gener estrenem una nova activitat, el #FanFòrum, un nou format de tertúlia cinematogràfica, més amena, desenfadada i divertida.

Perquè #FanFòrum? Tots tenim un director de referència, una novel·la que voldríem veure adaptada al cine, un musical que cantem de memòria, un actor o actriu que ens enamora, una pel·lícula que anem a veure el primer dia d’estrena, i dels que ho volem saber tot.

Volem aprofitar les estrenes de cinema que esperem amb tantes ganes per crear un espai de trobada on poder parlar de la nostra afició i encomanar-la als altres, compartint allò que sabem i més ens agrada de cada obra.

Per presentar el #FanFòrum, aprofitem l’estrena mundial de Les Misérables al cinema. En col·laboració amb en Pere Vàzquez i la Sala Cabanyes, hem preparat una vetllada monogràfica #LesMis on parlarem sobre la novel·la de Victor Hugo, el musical i la pel·lícula. Comptarem amb diferents persones que ens ajudaran a entendre les claus d’aquesta obra universal , i podrem gaudir de les cançons del musical… en directe!!!

Si he llegit la novel·la, us sabeu les cançons de memòria, heu vist el musical a Londres o voleu venir a opinar sobre la pel·lícula, us esperem el proper divendres 18 de gener a les 9 de la nit a l’Espai Saleta de la Sala Cabanyes.

Dia: Divendres 18 de gener
Hora: 21h
Lloc: Espai Saleta de la Sala Cabanyes (Riera 110-120, Mataró)
Entrada lliure
Més informació: http//hotelelectric.blogspot.com
Organitza: Hotel Elèctric i Pere Vàzquez
Col·labora: Sala Cabanyes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s