#FanFòrum: Gràcies!!!!

Divendres passat, dia 18, vam omplir la Saleta del Centre Catòlic. No ho dubtàvem pas, ja que sabem que a Mataró hi ha molts fans de #LesMis. Tot i això, estrenàvem un nou format de tertúlia, el #FanFòrum, organitzat conjuntament amb en Pere Vàzquez, i no sabíem l’acollida que podria tenir. Però ara ja podem dir que va ser tot un èxit i ho va ser gràcies a tots i totes els que ens vau acompanyar i hi vau participar. Una cinquantena de persones va deixar molt poques “cadires buides” a la Saleta. I l’acte es va allargar fins a prop de les 12 de la nit, gairebé tres hores de música i col·loqui, cosa que demostra la gran afició per #LesMis i les ganes de compartir aquesta afició amb els altres.

Vam tenir la gran sort de comptar amb la presència d’en Joan Banús, en Jaume Patuel i en Daniel Anglès, a més d’en Jesús Gonzàlez d’Hotel Elèctric, què, des dels seus àmbits, van aportar molta informació i enriquir el diàleg sobre la novel·la, el musical i la pel·lícula d’Els miserables. En Joan Banús ens va oferir una magnífica introducció a la novel·la i ens va situar l’obra de Victor Hugo en el seu context històric, a més de parlar de les adaptacions que s’han fet del llibre al cinema. El psicoanalista Jaume Patuel va parlar de la culpa i el perdó a partir dels personatges de Jean Valjean i Javert, una aportació que dota d’una nova dimensió la lectura de l’obra. L’actor Daniel Anglès va parlar amb molta passió del musical, que coneix molt bé com podeu comprovar mirant aquest vídeo. I en Jesús Gonzàlez va defensar la pel·lícula de Tom Hooper a capa i espasa, malgrat les crítiques que es van deixar sentir al llarg del col·loqui obert al públic, que va ser molt ric i participat.

Volem agrair a tots els convidats la seva participació, a la gent de la Sala Cabanyes i el Centre Catòlic per acollir-nos i a en Genís Mayola, la Mercè Bellido i l’Aradia Sànchez, que van amenitzar el #FanFòrum amb la interpretació de tres dels temes més emblemàtics del musical: Bring Him Home, I dreamed a dream i On My own, cantat a dues veus i amb el que vam cloure l’acte. També vam projectar dos vídeos, del concert del 25è aniversari i de la pel·lícula i, sobretot, vam gaudir i molt de la companyia i la conversa.

Us hem deixat algunes fotos del #FanForum #Lesmis al nostre facebook. Us esperem a tots a la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s