Setmana Retrofuturista de Barcelona: nit de cinema retrofuturista

Aquest febrer ens estrenem a Barcelona!

Tenim el gran honor i plaer de participar a la primera Setmana Retrofuturista de Barcelona, que se celebra entre l’11 i el 16 de febrer. Hi aportem allò que més ens agrada: el cinema.

Hem preparat una sessió de curtmetratges retrofuturistes i steampunk, amb els quals us podreu endur una idea molt concreta de l’estètica i la temàtica d’aquest moviment.

Li hem d’agrair a l’Elisabet Rosselló (Lisbushi) l’empenta que té al capdavant de l’organització de la Setmana Retrofuturista i la confiança que ha posat en Hotel Elèctric.

Precisament va ser gràcies al nom d’Hotel Elèctric, que prové d’un film mut i de ciència ficció de Segundo de Chomon, com vam entrar en contacte amb l’Elisabet Rosselló. Tot i que no és estricament un curt retrofuturista, si que es pot considerar el film de Chomon, per l’argument i l’estètica, com un dels precursors o pioners del retrofuturisme.

A la sessió de divendres hi podreu veure diversos curtmetratges nacionals i internacionals, i hi haurà curts de ficció, d’animació i videoclips.

Entre les coses que projectarem, destaca el teaser d’un projecte de llargmetratge retrofuturista apadrinat per Terry Gilliam. És una joieta d’un minut i escaig de durada que no us podeu perdre!

Recordatori:
Dia: divendres 15 de febrer
Hora: 20h
Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona.
Entrada lliure

+ infoSetmana Retrofuturista de Barcelona
+ infoBlog de la Setmana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s