Setmana Retrofuturista de Barcelona: resum fotogràfic

Aquí teniu un petit resum en imatges de la sessió de cinema retrofuturista i steampunk que vam fer el passat 15 de febrer al convent dels agustins, dins el marc de la primera Setmana Retrofuturista de Barcelona que ha promogut l’Elisabet Rosselló.

Vam compartir la sessió amb una interessantíssima conferència d’en Jordi Ojeda sobre l’anticipació tecnològica als còmics dels anys 50. Després nosaltres vam passar una sèrie de curts de ficció, d’animació i videoclips de temàtica steampunk i retrofuturista, entre els quals no hi va faltar The Mysterious Explorations of Jasper Morello, un dels pioners del tema i nominat a l’oscar del 2005. Tampoc va faltar el curt ‘L’hotel elèctric’ de Segundo de Chomón, és clar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s