Projecte documental sobre els cinemes de Mataró

Us en recordeu del cinema Iluro? I dels Núria? Vau anar alguna vegada al cinema Cerdanyola? Són les sales que representen l’època daurada dels cinemes a Mataró, a la dècada dels setanta i els vuitanta, quan la ciutat tenia les millors sales de Catalunya.

Des d’Hotel Elèctric fa temps que treballem en un projecte de recerca sobre aquestes sales i la seva època i ara, juntament amb Mataró Retro, estem preparant un documental que repassa la història dels cinemes més emblemàtics de la ciutat. Per això, necessitem la vostra ajuda. Busquem fotografies o vídeos de l’interior de qualsevol d’aquestes o altres sales de cine de Mataró, programes de mà, cartells, o gent que ens vulgui explicar anècdotes i records relacionas amb els cines.

Si voleu col·laborar, contacteu amb nosaltres a través del mail hotelelectric1@gmail.com

One thought on “Projecte documental sobre els cinemes de Mataró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s