Bansky a l’Arcàdia

 
Aquest diumenge 20 d’octubre a les 20h, en el marc de l’exposició sobre ‘Obres Urbanes’ que es pot veure actualment a l’Arcàdia Cafè Cultural, presentarem la projecció i farem col·loqui sobre el documental Exit Through the Gift Shop, de Bansky. 
Exit Through the Gift Shop és un documental dirigit pel propi Bansky en el que explica l’història de Thierry Guetta, un francés afincat a Los Angeles que té l’obsessió de gravar-ho absolutament tot en camera de video. Poc a poc es va introduïnt al món de l’art urbà i arriba a conèixer Bansky, l’artista urbà més famós de l’història. Ens els títols de crèdit oficials no apareix cap director o guionista, només “Un film de Bansky”


 
Des d’Hotel Elèctric ens encarregarem de presentar la pel·lícula i moderar el col·loqui després de la projecció.

Entrada gratuïta!!!!!

Organitza: Arcàdia Cafè Cultural, Hotel Elèctric i Angie San