Bansky a l’Arcàdia

 
Aquest diumenge 20 d’octubre a les 20h, en el marc de l’exposició sobre ‘Obres Urbanes’ que es pot veure actualment a l’Arcàdia Cafè Cultural, presentarem la projecció i farem col·loqui sobre el documental Exit Through the Gift Shop, de Bansky. 
Exit Through the Gift Shop és un documental dirigit pel propi Bansky en el que explica l’història de Thierry Guetta, un francés afincat a Los Angeles que té l’obsessió de gravar-ho absolutament tot en camera de video. Poc a poc es va introduïnt al món de l’art urbà i arriba a conèixer Bansky, l’artista urbà més famós de l’història. Ens els títols de crèdit oficials no apareix cap director o guionista, només “Un film de Bansky”


 

Des d’Hotel Elèctric ens encarregarem de presentar la pel·lícula i moderar el col·loqui després de la projecció.

Entrada gratuïta!!!!!

Organitza: Arcàdia Cafè Cultural, Hotel Elèctric i Angie San

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s