MERCAT DEL FILM, Volum 2: Avançament


<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>


Des de l’Hotel Elèctric estem molt ocupats i treballant intensament i contra rellotge en la segona edició del MERCAT DEL FILM, una jornada dedicada a la projecció de curts i creacions audiovisuals fetes a Mataró. El MERCAT DEL FILM, Volum 2, tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre (18h) al mateix lloc que l’any passat, el casal de barri de Les Esmandies.
Seguint el model de l’any passat, el MERCAT DEL FILM, Volum 2, presentarà una mostra de les produccions audiovisuals més recents fetes a Mataró. A banda de curtmetratges de ficció, també es podran veure videoclips, documentals, animació, espots publicitaris i videocreació.
Entre les peces que es projectaran, destaca la presència de curts realitzats per alumnes del Graduat de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, així com dels espots i videoclips realitzats per M1TV.
El MERCAT DEL FILM, Volum 2, també servirà de plataforma de presentació de diversos projectes audiovisuals que busquen finançament per la via del micromecenatge a través de Verkami.
El MERCAT DEL FILM és possible gràcies a la col·laboració del casal de barri de Les Esmandies i la productora Claraboia.