MERCAT DEL FILM, Volum 2: Cartell definitiu

Ens fa moltíssima ilusió mostrar-vos el cartell definitiu del MERCAT DEL FILM, Volum 2, amb tots els noms dels creadors d’aquesta segona edició. Com l’any passat, al cartell hem volgut donar protagonisme als participants, que sumen més d’una vintena:  
Daniel Moreno + The Go! Brothers / Ferran Valls i Marc Giné / Escena 0 / Julian Waisbord+Cronopis / Claraboia + La Coixinera / Del.Iris produccions + Sr Zambrana / Mapasonor / La Pera Produccions / Saycute + Minimum / Aleix Mayor / Paula Mayor / Victor Bea / Death Dreams films / Dani Montlleó / Procêssos Creatius / Clara Esparrach + Stein / Tanit Palay / Marcos Franz / Susanna Rodríguez / Aleix Rodón / Clack Produccions
Necessiteu alguna prova més del talent audiovisual que hi ha avui a Mataró?
Podreu veure tots els curts el proper divendres, 22 de novembre, a partir de les 18h a Les Esmandies Casal de Barri.