Dalí i Directors de cinema essencials a Les Tres Roques

El proper semestre us proposem dos nous cursos que ens fan molta il·lusió: un sobre Dalí i un altre sobre Directors de Cinema essencials. Els farem al Centre de formació de Les Tres Roques.
A continuació us deixem informació sobre els dos cursos. Us recordem que us podeu inscriure fins el proper dimecres dia 18 de Desembre!

Una volta al món de Salvador Dalí

Salvador Dalí
està d’actualitat per l’àmplia retrospectiva que s’ha pogut veure a París i  Madrid. Les multitudinàries cues per veure l’exposició demostren que, catorze anys després de la seva mort, l’obra del geni de Figueres continua fascinant i despertant interès al gran públic. Surrealista, provocador, groller, sublim, la figura mediàtica de Dalí va tapar, en massa ocasions, el seu talent artístic i va deixar en segon terme la importància de la seva obra en la història de l’art del segle XX.
Amb aquest curs es vol aprofundir en els temes, les influències i la projecció de l’obra de Dalí, així com en les relacions que va establir amb altres artistes i personatges de la seva època.
El curs es planteja com un un itinerari per les diferents estapes de la vida i obra de Salvador Dalí, que estan molt vinculades a les diferents ciutats on va viure i treballar.

Directors de Cinema Essencials

Aquest curs vol donar a conèixer cinc directors claus de la història del cinema (Alfred Hitchcock, Billy Wilder, Francis Ford Coppola, Tim Burton i Quentin Tarantino), que amb les seves pel·lícules han marcat les directrius del setè art a la seva època. Ens fixarem en dos directors del Hollywood clàssic que van saber innovar des dels gèneres i que van influir en cineastes posteriors, i repassarem tres directors contemporanis que han marcat i estan marcant encara les línies de futur a la gran pantalla.

Per a més informació, podeu consultar el programa de Les Tres Roques en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s