Cinema en VO: Tots volem el millor per a ella


Aquest dijous 19 de desembre, a les 21 hores, s’inicia el cicle de cinema en VO al Foment Mataroní fruit de la col·laboració entre la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i el Foment Mataroní.

El primer film programat és Tots volem el millor per a ella dirigit per Mar Coll. Abans de la projecció es farà una presentació prèvia per conèixer més a fons el film que es projectarà. La presentació anirà a càrrec de la periodista Judith Vives, membre d’Hotel Elèctric.

El film, protagonitzat per Nora Navas, Pau Durà i Clara Segura, ens presenta la història de la Geni. Un any després de patir un terrible accident de trànsit, sembla preparada per reprendre la seva vida.

Per a més informació de la pel·lícula, aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s