Dalí a Les Tres Roques

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/Salvador_Dali_A_(Dali_Atomicus)_09633u.jpg
  

El proper semestre us tornem a proposar el curs sobre Dalí, un dels artistes que més ens apassionen. El farem al Centre de formació de Les Tres Roques.

A continuació us deixem informació sobre els curs. Recordeu que us podeu inscriure fins el proper dimecres dia 19 de Març!

Una volta al món de Salvador Dalí
Salvador Dalí
està d’actualitat per l’àmplia retrospectiva que s’ha pogut veure a París i  Madrid. Les multitudinàries cues per veure l’exposició demostren que, catorze anys després de la seva mort, l’obra del geni de Figueres continua fascinant i despertant interès al gran públic. Surrealista, provocador, groller, sublim, la figura mediàtica de Dalí va tapar, en massa ocasions, el seu talent artístic i va deixar en segon terme la importància de la seva obra en la història de l’art del segle XX.
Amb aquest curs es vol aprofundir en els temes, les influències i la projecció de l’obra de Dalí, així com en les relacions que va establir amb altres artistes i personatges de la seva època.
El curs es planteja com un un itinerari per les diferents estapes de la vida i obra de Salvador Dalí, que estan molt vinculades a les diferents ciutats on va viure i treballar.

Més informació al programa de les Tres Roques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s