Cinefòrum sobre ‘Matar a un ruiseñor’ a la Biblioteca Antoni Comas

IMG_5083

El passat 4 de novembre vam participar en la tertúlia literària que cada mes organitza la biblioteca Antoni Comas. Com que estava dedicada al clàssic de Harper Lee “Matar a un ruiseñor“, es va aprofitar per projectar la pel·lícula i fer un cinefòrum al voltant d’aquesta obra.

IMG_5081

El cinefòrum va estar presentat i dinamitzat perJesús Gonzàlez, d’Hotel Elèctric, que va contextualitzar la pel·lícula i va destacar la influència que ha tingut el film i el seu protagonista principal, el recordat Atticus Finch interpretat per Gregory Peck.

IMG_5072

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s