MERCAT DEL FILM Volum 3: Constatem la vitalitat de l’audiovisual fet a Mataró

imatge-spot-promocional1

El MERCAT DEL FILM, la jornada de projeccions de cinema i audiovisuals fets a Mataró que organitza el col·lectiu Hotel Elèctric, arriba el proper 28 de Novembre a la seva tercera edició amb la voluntat de convertir-se en una cita de referència en el sector audiovisual a Mataró.

Seguint la filosofia que defineix el projecte, el MERCAT DEL FILM Volum 3 presentarà una mostra de les produccions audiovisuals més recents fetes a Mataró. En aquesta edició es projectaran prop d’una trentena de peces que posen de manifest la vitalitat, varietat i qualitat de la producció audiovisual local. A banda de curtmetratges de ficció, també es podran veure videoclips, documentals, animació, espots publicitaris i videocreació.

En aquesta edició, el MERCAT DEL FILM Volum 3 es vol fixar en el cinema fet a les escoles. Per això s’ha inclòs un apartat de curtmetratges realitzats per alumnes de primària i secundària amb els quals es donaran a conèixer diferents iniciatives de cinema a l’aula que es porten a terme a les escoles de la ciutat.

Dins la programació, tornaran a tenir protagonisme els curtmetratges i peces audiovisuals realitzades pels estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus.

Una altra de les novetats de la selecció d’aquest any és l’espai dedicat a la presentació de teasers, tràilers, making of i fragments de projectes actualment en desenvolupament.

Dins la programació del MERCAT DEL FILM Volum 3 també tindran una presència destacada els documentals. La projecció de diverses peces posarà de manifest l’evolució i varietat de temes i formats dins d’aquest gènere audiovisual.

El MERCAT DEL FILM Volum 3, organitzat pel Col·lectiu Hotel Elèctric, tindrà lloc divendres 28 de novembre a Les Esmandies Casal de Barri, a partir de les 18h. La jornada, que s’allargarà durant més de tres hores, es planteja com un espai obert on tothom pot venir a gaudir de tota la projecció, o bé, fer un petit tastet de l’audiovisual local.

L’acte compta amb la col·laboració de Les Esmandies Casal de Barri, Claraboia i Death Dream Films.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s