MERCAT DEL FILM Volum 3: resum fotogràfic

Mercat del Film Volum 3

Aquí teniu un resum fotogràfic de les presentacions de curts i altres peces audiovisuals al MERCAT DEL FILM Volum 3 celebrat el passat 28 de novembre al Casal de barri de Les Esmandies. La tercera edició del MdF se’ns va allargar fins prop de les 11 de la nit, un símptoma de la gran producció audiovisual que es fa a Mataró i que nosaltres intentem posar en valor amb aquesta jornada que aplega creadors de cinema i audiovisual de diferents disciplines i estils.

Moltes, moltíssimes gràcies a tots els creadors que ens han decit les seves obres i al públic que va compartir la tarda amb nosaltres, ja sigui durant una estona o els valents que van aguantar tota la marató.

I també gràcies als amics de l’Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies, Claraboia i Death Dream Films.

L’any que ve, hi tornem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s