El dia més curt a les biblioteques de Mataró

El dia més curt

 

Aquest any Hotel Elèctric col·labora en la celebració d’El dia més curt a Mataró dinamitzant una projecció de curtmetratges a la Biblioteca Antoni Comas.

El 21 de desembre és el dia més curt de l’any i, aprofitant aquesta idea, diverses ciutats d’Europa celebren The Short Film Day. Així que entitats del sector audiovisual català, entre altres l’Acadèmia del Cinema Català, han volgut també organitzar una acció conjunta a diversos espais de Catalunya per celebrar El dia més curt amb l’objectiu de promoure el visionat de curtmetratges. Per això s’han muntat projeccions gratuïtes a diversos espais per apropar el curtmetratge a tota mena de públic.

A Mataró, El dia més curt se celebrarà a les biblioteques públiques Antoni Comas i Pompeu Fabra en dues sessions, una per a adults i l’altra de curts infantils.

Nosaltres col·laborem en la projecció que es farà divendres 19 de desembre a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Comas. Es projectaran una selecció de curtmetratges procedents del festival FILMETS-Badalona Film Festival i el BCN Esports Film Festival.

En acabar la projecció tindrà lloc un col·loqui entorn a les projeccions visualitzades. L’entrada és lliure!

Per altra banda, dissabte 20 a les 12 del migdia a la Biblioteca Pompeu Fabra es farà la projecció de curtmetratges infantils.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s