Passió per Highsmith

carol

“Era preciosa, com un acord musical o tot un ballet. Carol era preciosa i Therese no entenia per què havia de passar dies tan buits, quan estava feta per viure amb gent que l’estimés, per caminar per una casa bonica o per ciutats boniques o per costes blaves amb un gran horitzó i un cel blau de fons”.

Aquest és un fragment de Carol, que és una novel·la de Patricia Highsmith i una pel·lícula de Todd Haynes; i també és una història d’amor possible, una història tan preciosa com Carol i tan possible com les possibilitats de l’amor.

I aprofitant l’estrena de la pel·lícula i l’edició catalana del llibre, des d’ Hotel Elèctric i Dòria Llibres hem organitzat una trobada per celebrar l’amor, la novel·la, la pel·lícula, la passió de Therese per Carol i la nostra passió per Patricia Highsmith.

Hi sereu tots molt benvinguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s