Presentació d’ ‘Acantilado’ al festival Zinemaldia dels cinemes Girona

Acantilado al Zinemaldia dels Cinemes Girona

Acantilado al Zinemaldia dels Cinemes Girona

 

Setmana de presentacions i festivals! Divendres 10 de febrer a les 10 de la nit col·laborem amb el festival de cinema basc Zinemaldia.cat amb la presentació i posterior col·loqui sobre la pel·lícula ‘Acantilado’, d’Helena Taberna, a càrrec de Judith Vives, membre de l’ACCEC i d’Hotel Elèctric. La projecció i col·loqui es farà als Cinemes Girona.

Acantilado explica la història de Gabriel, un prometedor fiscal la vida del qual es trontolla quan rep una trucada de la policia. Hi ha hagut un suïcidi col·lectiu d’una secta a les illes Canàries i la seva germana petita, Cordelia, era una de les adeptes. El seu cadàver no ha aparegut. Gabriel fa anys que no veu la seva germana: alguna cosa va succeir entre ells i les seves vides van prendre rumbs oposats. Gabriel viatja a la illa per conèixer els successos de primera mà i ajudar en la recerca. Allí coneix Helena, amiga de Cordelia, de forta personalitat i emocions a flor de pell. Ella i Gabriel connecten immediatament, units pel desig de trobar viva a Cordelia.

El Zinemaldia.Cat és el festival de cinema basc de Catalunya que cada any organitza el Centre Cultural Euskal Etxea. El certamen s’inaugura dijous amb la darrera pel·lícula de Juanma Bajo Ulloa, el documental Rockanrollers.