Presentació de ’45 años’ a la Filmoteca de Catalunya

images

Si encara no l’heu vist, aquest dimecres proper dimecres, dia 8, a les 20h, us recomanem la pel·lícula ’45 años’. Es projectarà la Filmoteca de Catalunya dins el cicle “els millors films de l’any”. La presentació anirà a càrrec de Judith Vives, en nom de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics de Catalunya (ACCEC).

45 años relata la història d’una parella immersa en els preparatius del 45è aniversari del seu casament. La situació fa un tomb quan reben una carta en què se’ls informa de la troballa en un glacera dels Alps del cadàver del primer amor del marit.

El film és un drama quotidià a l’entorn de les ombres del passat tan serè, detallista i mesurat, com explosiu i extraordinàriament reforçat per l’actuació discreta i rica en gestos subtils dels dos protagonistes, premiats al festival de Berlín.

Presentació, el dimecres 8 de febrer,  a càrrec de Judith Vives, periodista i consultora en comunicació digital i audiovisual. membre de l’ACCEC, Vives també és cofundadora de l’associació Hotel Elèctric, que fomenta el cinema i l’audiovisual a partir de cursos de cinema, cinefòrums i projeccions, i promotora de la plataforma 2.0 #cinemacatala.