Hotel Elèctric participa a l’Arq Fest al TecnoCampus

Participem a l'Arq Fest del Tecnocampus

 

Aquest proper dijous, dia 4, participem en una xerrada dins el programa del nou Arq Fest que se celebra al TecnoCampus de Mataró. Es tracta d’una mostra de projectes audiovisuals videojocs i de recerca que té com a finalitat donar visibilitat als productes audiovisuals realitzats per estudiants i graduats del Grau en Mitjans Audiovisuals i del Grau en Disseny i Producció de Videojocs de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

Des d’Hotel Elèctric hi participem en una xerrada dedicada al Mercat del Film i la producció local. Parlarem de la creació audiovisual a Mataró i de com el Mercat del Film ha volgut visualitzar i donar sortida a tota aquesta producció que es fa a la ciutat. 

L’ARQFest, que tindrà lloc al Centre de Congressos del TecnoCampus, pretén ser una jornada on estudiants, graduats del TecnoCampus, i el públic en general puguin trobar-se per intercanviar idees, debatre i plantejar sinergies per a futurs projectes. Durant tot el dia es projectaran en diversos espais els treballs que un jurat format per experts ha avaluat. De manera paral·lela, es realitzaran diferents activitats, projeccions i tallers, com per exemple de mapping i tècniques de Blackmagic. També es duran a terme conferències i xerrades a càrrec de professionals del sector audiovisual.

El divendres 5 al vespre se celebrarà la gala d’entrega de premis, on es reconeixeran els millors treballs dins de dues categories, la oficial i la no oficial. La primera inclou Treballs Finals de Grau i projectes d’investigació dins de qualsevol assignatura, mentre que a la segona secció competeixen altres treballs i projectes personals no acadèmics d’estudiants o graduats de l’Escola Superior Politècnica.

Es donaran onze premis i els guanyadors rebran un xec regal valorat entre 100 i 400 euros per comprar a Amazon. En aquesta segona edició del festival també hi assistiran professionals i empreses del sector de l’audiovisual, de manera que la mostra es convertirà en un aparador perquè els participants puguin mostrar els seus projectes.