Oberta la convocatòria pel Mercat del Film Volum 6

Del 3 al 5 de novembre se celebrarà a Can Gassol la sisena edició del Mercat del Film. Aquesta és una jornada de projeccions al voltant del cinema i l’audiovisual que va néixer amb la voluntat de convertir-se en punt de trobada dels creadors audiovisuals locals. Ja s’ha obert el període de convocatòria per participar en aquesta sisena edició.

Es busquen peces de tots els gèneres de ficció i no ficció (curtmetratges, videoart, videoclips, documentals, anuncis, etc.) de màxim 15 minuts de durada i realitzats o produïts a Mataró. La data límit per presentar els treballs videogràfics és l’1 d’octubre.

A la passada edició es van projectar un total de 20 projectes de factura mataronina en diferents formats: websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat, entre d’altres, que va permetre copsar el moment actual de la producció local.

El Mercat del Film Vol.6 està organitzat conjuntament per l’associació Hotel Elèctric i el M|A|C de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Consulteu aquí les bases