Vols gaudir encara més del cinema? Apunta’t als nostres cursos!

Us agrada el cinema? Voleu saber com fer-ho per disfrutar-lo encara més i compartir-lo amb aficionats i cinèfils de pura cepa? Feu una ullada als cursos que hem organitzat de cara al trimestre de tardor. Segur que trobareu una proposta que s’encaixa perfectament a vosaltres.

Curs a la Casa Elizalde: Cinema d’avui: grans noms i tendències

Recorrerem diferents estils del cinema que es fa avui en dia per així entendre els seus ritmes i les seves característiques. Visionarem fragments de pel·lícules recents d’estils molt diferents: des del cinema comercial i d’entreteniment passant pel cinema d’autor, el cinema postmodern i el cinema de no ficció, sense oblidar el cinema fet per dones i les cinematografies emergents. Posarem l’accent en els autors de referència i les noves tendències tant artístiques com de consum del cinema.

Dates: Del 26 de setembre de 2017 al 28 de novembre de 2017

Horaris: Dimarts de 18.30 a 20h

Lloc: Casa Elizalde

Preu: 74,60€

+ info i inscripcions: https://casaelizalde.inscripcionscc.com/ccivic/activitats.xml

 

Taller pràctic al Centre Cívic Vil·la Florida (Barcelona): Anem al cinema

A partir del visionat de pel·lícules seleccionades de la cartellera de la temporada, s’analitzaran els diferents aspectes que defineixen l’obra cinematogràfica: elements del llenguatge cinematogràfic, argument, escola o moviment, etc. El taller també pretén fomentar la participació activa dels alumnes a l’hora de debatre sobre els temes i continguts de cada pel·lícula i intentar aprofundir en el debat del fons i la forma del discurs fílmic. Les pel·lícules es veuran en versió original subtitulada. Les entrades son a càrrec de cada alumne.

Dates: del 6 d’octubre al 15 de desembre

Horari: de 19 a 20.30h

Lloc: Centre Cívic Vil·la Florida

Preu: 74,60€

 

Curs a Can Lleonart (Alella): EL CINEMA DEL HOLLYWOOD CLÀSSIC 

A partir dels anys 30 i fins a finals dels anys 50, el cinema fet a Hollywood va viure la seva època de màxim esplendor. És la consolidació d’un sistema de producció, d’un starsystem i d’una manera d’explicar històries i la influència del qual ens ajuda, encara avui, a entendre la forma en què entenem, consumim, interpretem i gaudim del cinema. En aquest curs aprofundirem en una època fascinant a partir dels grans noms, els títols de referència i els moments claus que ens ajudin a reinterpretar la història del cinema i resseguir la seva influència en el cinema dels nostres dies.

Dates: a partir del 9 d’octubre (10 sessions)

Horari: Dilluns de 18 a 19.30h

Preu: 25€/mes

Inscriu-te aquí