Nota de Premsa: El Mercat del Film compleix 10 anys

El Volum 10 del Mercat del Film se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2021 amb diverses activitats gratuïtes que es faran al Foment Mataroní

El col·lectiu Hotel Elèctric i el  M|A|C tornem a unir esforços per organitzar conjuntament una nova edició jornada de l’audiovisual local, el Mercat del Film, que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de novembre al Foment Mataroní.

Aquest any, tant el Col·lectiu Hotel Elèctric com el Mercat del Film complim deu anys mostrant la producció audiovisual de factura mataronina. El Mercat del Film va néixer amb la voluntat de ser punt de trobada i posar en valor la producció audiovisual local amb la projecció d’obres de creadors mataronins de diversos formats: curtmetratges, documentals, videoclips, spots, animació i videocreació.

Com és habitual, la jornada central del Mercat del Film està dedicada a presentar les peces audiovisuales més actuals dels creadors mataronins. Aquesta projecció tindrà lloc dissabte 6 de novembre al Foment Mataroní i s’hi podran veure prop d’una trentena de peces. Podeu consultar la llista de curts en el web d’Hotel Elèctric (https://hotelelectric.org/2021/10/30/mercat-del-film-volum-10-els-curts/). L’entrada és lliure i podeu entrar i sortir quan volgueu (sempre esperant que acabi el curt en projecció).

En aquesta edició celebrarem el nostre desè aniversari amb una activitat especial dedicada al pioner del cinema català Segundo de Chomón, de qui enguany se celebra el 150è aniversari del naixement. En concret, farem una sessió de curts de Chomón el diumenge 7 a les 12 del migdia al Foment. Es tracta d’una activitat ideal per a petits i grans, i l’entrada és gratuïta.

El mercat del Film Volum 10 s’inaugurarà divendres, 5 de novembre, amb la Projecció del documental Patrimoni 7 (Eloi Aymerich, 2021, 35′), seguida d’una taula rodona sobre “Recuperació del patrimoni audiovisual”, que comptarà amb la participació de Lupe Pérez, directora i muntadora; Pep Andreu, vicepresident del Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals; i Montse Clavell, Cap de Secció de Gestió Documental de l’Arxiu Municipal de Mataró. Moderarà la taula rodona el periodista Joan Salicrú.

Totes les activitats son gratuïtes i es faran al Foment Mataroní.

One thought on “Nota de Premsa: El Mercat del Film compleix 10 anys

Els comentaris estan tancats.